Om oss

Gränslandet Mellan stad och Skärgård

Att byta sitt hem och utgångspunkt i tillvaron är en stor satsning inte minst känslomässigt. Det är viktigt att du väljer en fastighetsmäklare som du har största förtroende för. Kännetecknande för Cathrine Kloo Fastighetsbyrå är den gedigna erfarenheten av fastighetsmarknaden på Lidingö med omnejd. Vi är specialiserade på de skiftande områden och förutsättningar som finns här. Vår erfarenhet omfattar alla typer av objekt, från lägenheter och radhus till större villor, nybyggnadsprojekt och tomter. Även konfidentiella uppdrag genomförs. Kontakta oss gärna för att få råd kring dina speciella behov och önskemål.

Viktigt Samarbete

Vårt nätverk av serviceföretag kan också vara viktigt när det gäller att underlätta försäljningen och få ut rätt marknadsvärde. Kanske finns det saker som behöver göras i ordning inför en försäljning. Vi förmedlar gärna kontakt med alla du kan behöva när du byter boende. Arkitekter, inredare, byggföretag, hantverkare, flyttfirma, bank och städbolag. Du har nytta av att vi är specialiserade oss på Lidingö med omnejd.

Om CK Fastighetsbyrå

För de flesta människor är att köpa eller sälja bostad en av de största affärer man gör. Det handlar inte bara om att uppfylla sina drömmar om boende, om en viss arkitektur, om ett sjönära läge eller en skogstomt. Allt måste klaffa för att resultatet ska bli precis så bra som du önskar, även aspekter som närhet till service och kommunikationer, skolor med mera. Vi vill gärna ge dig allt stöd och alla råd du behöver samt svar på alla frågor du kan ha. Inte minst i detta märker du skillnaden med en fastighetsmäklare som kan sitt område. Jag har även haft möjlighet att förmedla det unika boendet vid Gåshaga brygga, på uppdrag av NCC.
Det har varit spännande uppdrag som givit mig inspirerande och intressanta erfarenheter. När alla bostäderna funnit sina ägare har jag förverkligat möjligheten att utnyttja min specialkunskap om Lidingö och dess kundkrets i Cathrine Kloo Fastighetsbyrå. Vårt nätverk är stort och omfattar också finansiering och juridisk expertis. Vi förmedlar gärna kontakt med alla typer av service företag som du kan behöva när du byter boende: Arkitekter och trädgårdsmästare, byggföretag, inredare och hantverkare som alla finns i området. Vi är ett ungt företag, men vår erfarenhet är flera decennier lång.